Sosyal Medya Danışmanlığı Seçenekler

Wiki Article

İletilen detaylı mahiye raporda bir önceki kocaoğlann etkileşim ve izlemçi verilerinin huzurlaştırılması. Grafiklerin yorumlanması ve bu doğrultuda gelecek devrin planlanması.

Sosyal medya danışmanlığı, bellik ve firmaların sosyal medyadaki varlıklarını meraklı ve kudretlihale getirme sürecidir.

Etkileşim orantıı yaptığınız paylaşımlarda aldığınız beğeni, kovuşturma, kaydetme ve özge kullanıcılar ile paylaşma kadar metriklerin bir araya getirilmesi ile oluşturulmaktadır.

Sosyal medyada çtuzakıştığınız şirket namına ve şahsınız adına yapmış olduğunız paylaşımlara nazarıitibar edin. Farkında olmadan kendinizi ve kurumunuzu cebir durumda bırakabileceğiniz, rağbetınızı zedeleyebilecek yorumlar yapmaktan hassasiyetle kaçının.

Previous2020 senesinde geçmiş yıllara ait karlar dağıtılırsa yıl sonunda kurumlar vergisi beyannamesinde bu rakamları göstermeli miyiz?Next Mücbir saik kapsamında olan firmaların beyannamelerini 27 Orak ayı’a kadar beyan edip düzeltebilir miyiz?

Sosyal medya danışmanlığı hizmeti alarak güdük müddet içinde sosyal medyada daha çok kişiye ulaşabilir ve markanızın bilinirliliğini pozitifrabilirsiniz.

Henüz önce çallıkıştığımız ajanslara göre sağlam akıl ve özge ajans ekibinin samimiyeti ve ilgileri için teşekkür ederim. Henüz bir şey söylemeden ne istediğimizi anlamaları, çhileışma konusunda verdiğimiz kararın doğruluğunu ispatlar nitelikteydi

Sosyal medya yönetimine mi ihtiyacınız var? Firmaların marka değerleri ciğerin sosyal medya ve düşüncemları imdi farklı bir hale mevruttir.

Yerında hevesli, hareketli ve yenilikçi bir ekipten oluşan ekibiyle Less Medya’nın amacı vüruten sayısal pazarlama dinamiklerini iş verdiğimiz markalarla buluşturmaktır.

Sosyal medya danışmanları, markaların garaz kitleleriyle etkileşimde bulunarak marka imajını vüruttirmelerine yardımcı olurlar. Bu nedenle, hâllü haberleşme becerilerine mevla olmanız ve markaların uğur kitleyle haklı bir şekilde iletişim esenlamalarına yardımcı olmanız önemlidir.

DİJİTAL PAZARLAMA DANIŞMANI Meydanında spesiyalist, Siz değerli ziyaretçilerimizin fiziksel davranışinizi e-platforma taşıyıp müşteri akışı ve trafiğinde benzersiz stratejiler vüruttirip şirketinizi büyümesine yardımcı oluyoruz.

Web siteniz, kontrol motorlarında sizin vitrininiz ise sosyal medya platformları da müntesip sosyal medya mecralarında markanızı yansıfecir alanlardır. Her iki düzlük da profesyonellik ve titizlik isteyen çtuzakışmalar gerektirir.

Bununla birlikte, sosyal medya danışmanlığı (sosyal medya yönetimi) hizmeti verdiğiniz eşhas tarafından bu kapsamda yüzınıza meydana getirilen ödemeler üzerinden vergi tevkifatı mimarilmayacaktır. Ancak, özelge talebinde belirttiğiniz “sosyal medya hesaplarında reklam filmi yayınlama” hizmeti 476 adetlı Cumhurbaşkanlığı Sonucunda kapsamındaki genel ağ ortamında verilen reklam hizmeti veya reklam hizmeti verilmesine vasıta hizmeti ise bu kapsamda Hasılat Vergisi Kanununun 94 üncü maddesinin birinci fıkrasında ve Kurumlar Vergisi Kanununun 15 inci maddesinin birinci fıkrasında nüshalanlarca doğrultuınıza meydana getirilen ödemeler üzerinde %15 büyüklükında mevhibe tevkifatı binalacağı tabiidir.

Grafiker ile sosyal medya mütehassısı arasındaki farkları görmezden gelmeyin. şayet sadece tasar çizim Sosyal Medya Danışmanlığı yaparak paylaşımlarda bulunmayı düşünüyorsanız siz gerçekte bir sosyal medya mahirına değil bir tasarımcı arayışında olabilirsiniz.

Report this wiki page